spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăEconomicMitrescu s-a săturat de FNME

  Mitrescu s-a săturat de FNME

  Președintele Sindicatului „Energia” Rovinari, Constantin Mitrescu, s-a săturat de Federația Națională Mine Energie. Este motivul pentru care în urmă cu o lună și-a și înaintat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Mine Energie. Aici ocupa postul de vicepreședinte responsabil cu sectorul „termo”.

  Interesant este că demisia din conducerea Federației i-a fost acceptată fără niciun fel de comentarii. Era de așteptat să se întâmple acest lucru, având în vedere că mâna dreaptă a lui Constantin Mitrescu, liderul de sindicat Manu Tomescu, este din ce în ce mai critic la adresa lui Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.

  De altfel, Sindicatul Energia Rovinari și-a și trimis reprezentanți zi de zi la protestele organizate de peste două luni de zile în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. De asemenea, pregătesc un calendar propriu de acțiuni legat de situația Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. S-a rupt lantul de iubire! Sa ne spuna dl. Mitrescu cum a pacalit salariatii din Rovinari cotind-o spre FNME, ca sujnic al fostului Presedinte Condescu. Acum nu mai poate linge patofii sefilor, are o varsta iar Dumnezeu nu doarme

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: