spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicNegocieri pentru clasele de salarizare la CEO

  Negocieri pentru clasele de salarizare la CEO

  Au loc discuții pe marginea acordării claselor de salarizare la Complexul Energetic Oltenia. În urma negocierilor dintre sindicatele și administrația din CEO, s-a stabilit constituirea unui fond de promovare. Din sumele regăsite în fondul de promovare, urmează să fie acordate clase de salarizare.

  Cei mai mulți sindicaliști sunt de părere că este nevoie ca doar angajații cu salarii mici să beneficieze de clase de salarizare. În continuare, sunt dezechilibre la nivelul salarizării în Complexul Energetic Oltenia.

  „Acum se lucrează la listele pentru acordarea claselor de salarizare. Sper să nu apară oameni pe listă și să dispară. După părerea mea, pentru a elimina orice criteriu subiectiv, ar trebui să fie acordate clase de salarizare celor cu salarii mici. Astfel, nu vor apărea dezechilibre. În mod normal, cei cu salarii mici ar trebui să fie între beneficiari. Discutăm cu administrația, vedem ce liste sunt, vedem ce se întâmplă la nivel de subunități, să nu ne trezim cu discuții, cum au apărut de fiecare dată”, a declarat Alin Munteanu, președintele Cartel Alfa Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!