spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEconomicO nouă fabrică a fost deschisă în Rovinari

  O nouă fabrică a fost deschisă în Rovinari

  O nouă fabrică a fost deschisă în orașul Rovinari. Este vorba de o fabrică de pahare de carton, care aparține unui om de afaceri din localitate.
  „Am fost extrem de onorat ca, în calitate de primar al orașului Rovinari, să asist la deschiderea unei noi fabrici în orașul nostru.
  Este vorba despre o fabrică unde se vor produce pahare și ambalaje din hârtie ecologică, personalizate la cerere, pentru diferite categorii de clienți sau industrii, de la HoReCa, industria alimentară, companii și birouri, organizatori de festivaluri și evenimente private, până la vânzarea cu amănuntul.
  Pentru fondatorul companiei YANADRISFAN Paper Cup, rovinăreanul Ișfan Dumitru-Florian, fabrica de la Rovinari nu reprezintă o afacere oarecare, ci este o îmbinare a vastei sale experiențe în acest domeniu, dar și în antreprenoriat, cu pasiunea pentru inovare în domeniul producției produselor ecologice, prietenoase cu mediul“, a transmis primarul orașului Rovinari, Robert Filip.
  Pentru început, la fabrica de la Rovinari vor lucra aproximativ 10 oameni. „Sunt cu atât mai onorat și mândru de această nouă investiție cu cât, după foarte mulți ani petrecuți în afara țării, peste 13 ani, domnul Ișfan Dumitru-Florian a ales să investească aici, acasă la domnia sa. Iar sumele investite nu sunt deloc mici. Aproximativ 400.000 de euro aport personal, la care s-a adăugat un grant în valoare de 33.000 de euro de la Uniunea Europeană.
  De altfel, pentru domnul Ișfan Dumitru Florian, fabrica inaugurată ieri nu este singura activitate economică desfășurată aici, la aceasta adăugându-se o fabrică de mobilă și două magazine de cartier“, a mai precizat primarul orașului Rovinari.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: