spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicPârvulescu: E o glumă că rămân doar două grupuri pe cărbune la...

  Pârvulescu: E o glumă că rămân doar două grupuri pe cărbune la CEO

  O parte a liderilor sindicali din Complexul Energetic Oltenia nu cred în Planul de restructurare propus pentru companie. Prima variantă a Planului de restructurare și decarbonare 2021 – 2025 a fost trimisă la Comisia Europeană. Specialiștii Uniunii Europene au desființat practic documentul amintit, menționând că nu este unul sustenabil. Astfel, nu ar exista surse certe de finanțare. Nici ajutorul de stat acordat Complexului Energetic Oltenia nu este văzut cu ochi buni de către Comisia Europeană.

  Nici Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, nu crede în ultimele variante de Plan de restructurare vehiculate în spațiul public. De altfel, la ultima întâlnire dintre sindicate și administrație, membrii Directoratului s-au ferit să confirme sau să infirme ultimele noutăți legate de Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia.

  Dumitru Pârvulescu este de părere că e o glumă ideea că la CEO vor rămâne după 2025 numai două grupuri pe cărbune, Liderul Federației Naționale Mine Energiei nu crede că vor putea fi construite până în 2025 două grupuri pe gaze naturale la Turceni și Ișalnița, așa cum au anunțat șefii companiei în prima variantă a Planului de restructurare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: