spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEconomicProbleme de personal la o termocentrală a CEO

  Probleme de personal la o termocentrală a CEO

  Contractele pensionarilor de la una din sucursalele din Complexul Energetic Oltenia se apropie de final. Sunt peste 100 de pensionari încadrați la Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița. Aici lucrează peste 380 de salariați, iar mai mult de o treime sunt pensionari și angajați din cadrul Minprest Serv Rovinari.

  Contractele celor peste 100 de pensionari sunt încheiate pe perioadă determinată. Au fost prelungite până în luna mai. Așadar, de luna viitoare nu se știe dacă pensionarii vor mai putea lucra la Termocentrala de la Ișalnița. Decizia cu privire la contractele pe perioadă determinată aparține administrației companiei energetice. Aceasta va decide sau nu să mai prelungească toate contractele pensionarilor.

  Problema este că la Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița nu se mai produce energie electrică. Anul acesta grupul energetic de la Ișalnița mai mult a stat închis, decât să funcționeze și să producă energie electrică. Norocul energeticienilor de la Ișalnița a fost că în perioada ianuarie – februarie temperaturile au fost scăzute și s-a decis repornirea grupului energetic intrat în rezervă.

  În plus, intenția este ca în perioada următoare să fie luate toate măsurile necesare pentru golirea de cărbune a depozitului care deservește termocentrala de la Ișalnița și începerea pregătirilor pentru construirea grupului pe gaze naturale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: