spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEconomicTransport asigurat pentru minerii de la Motru

  Transport asigurat pentru minerii de la Motru

  Minerii din cadrul Bazinului minier Motru vor beneficia de servicii de transport. Se are în vedere închirierea de autorvehicule pentru transportul mixt, prevăzute cu șofer.

  Prestatorii de servicii vor asigura atât transportul de persoane, cât și transportul de materiale. Bugetul pentru a asigura autovehiculele cu șofer este de peste 600.000 de lei. Vor fi servicii de transport pentru următoarele 3 luni, începând cu ultima decadă a lunii aprilie.

  La nivelul subunităților miniere este obligatorie asigurarea de vehicule pentru transportul angajaților de la vestiare la punctele de lucru. De asemenea, echipele de mentenanță și reparații trebuie să ajungă în timp util la utilajele intrate în avarie, astfel încât să fie asigurată activitatea într-un flux continuu.

  Este nevoie ca și materialele pentru reparații să ajungă la utilajele cu probleme. Astfel, periodic se apelează la serviciile de transport ale prestatorilor tradiționali ai Complexului Energetic Oltenia. În lipsa mașinilor cu șofer, activitatea ar fi blocată. Activitatea de transport a fost externalizată din minerit în urmă cu mai mulți ani și, din acest motiv, se lucrează cu prestatori privați.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: