spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăEconomicProducția hidro de energie din Gorj, în atenția Guvernului

  Producția hidro de energie din Gorj, în atenția Guvernului

  Prin politica sa energetică, Guvernul are în atenție obiectivele hidroenergetice, atât prin păstrarea celor existente, cât și prin punerea în funcțiune de noi capacități.
  Secretarul de stat în Ministerul Energiei Marius Negru a vizitat, împreună cu ministrul Sebastian Burduja, cetralele de la Suseni și Tismana din Gorj și a anunțat atât păstrarea acestora, cât și continuarea investiției de la Bumbești-Livezeni, pe lângă celelalte din țară.
  „Zilele trecute am efectuat o vizită alături de domnul Ministru al Energiei și colegii din Minister la MHC Suseni și CHE Tismana. Microhidrocentrala Suseni, din Runcu, județul Gorj, este o bijuterie inginerească funcționând neîntrerupt de 86 de ani cu echipamentele și agregatele originale. Chiar dacă în zilele noastre este considerată o microhidrocentrală cu putere redusă, Suseni este prima de acest fel din Oltenia și printre primele din țară. Noi, generația de astăzi, trebuie să fim conștienți că doar prețuind istoria noastră, a generațiilor care au ridicat România ca stat modern, vom putea avea un viitor demn printre popoarele lumii.
  Împreună cu colegii din Ministerul Energiei și Hidroelectrica continuăm în direcția punerii a cât mai multor obiective energetice în funcțiune. Totodată, suntem concentrați pe investițiile hidroenergetice din județul Gorj, cu precădere pe cele de la Bumbesti-Livezeni și avem încrederea că în cel mai scurt timp posibil vom putea relua lucrările” a transmis Marius Negru.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!