spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicPROTEST la Termocentrală. Oamenii sunt nemulţumiţi de întârzierea salariilor

  PROTEST la Termocentrală. Oamenii sunt nemulţumiţi de întârzierea salariilor

  Zeci de angajaţi ai Termocentralei Mintia, judeţul Hunedoara, protestează în curtea unităţii, nemulţumiţi de întârzierea salariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Iştoc, a declarat că aproximativ 40 din cei 730 de angajaţi de la Termocentrala Mintia care au intrat în schimbul întâi protestează în curtea unităţii deoarece sunt nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost plătite, marţi, salariile.

  „Sunt 40 de salariaţi care sunt nemulţumiţi de faptul că nu s-au plătit ieri salariile, au oprit temporar lucrul. Conducerea a anunţat că se dau pe 2 august salariile, deci ar fi vorba despre trei zile de întârziere. Sunt cei din schimbul întâi, zona de reparaţii. Nu putem să-i convingem să renunţe, atâta timp cât firma nu poate asigura veniturile şi practic se confirmă starea de faliment a Complexului Energetic, pentru că drepturile salariale au prioritate la acordare, când îţi plăteşti datoriile şi dacă nu mai ai bani să plăteşti salariile e o dovadă că situaţia e gravă. Nu am putea noi să girăm o altă soluţie. Soluţia este la Ministerul Energiei sau la Guvern”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.

  Termocentrala Mintia este sucursală a Complexului Energetic Hunedoara, care are în prezent peste 4.000 de salariaţi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: