spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicReparații la sistemul de transport al cărbunelui de la CEO

  Reparații la sistemul de transport al cărbunelui de la CEO

  Fura cărbune din vagoanele staţionate în garăSistemul de transport al cărbunelui din cadrul Complexului Energetic Oltenia va beneficia de lucrări de reparații. Au fost alocate fondurile necesare pentru execuția reparațiilor curente la calea ferată.

  Bugetul pentru reparațiile căii ferate este de aproape 2 milioane de lei, TVA inclus. Serviciile de reparații vor avea loc în zona Motru. Achiziţia serviciului solicitat pentru înlocuirea a 1.700 bucăţi traverse cu materialul mărunt aferent pentru Secţia 1 Încărcări Motru-Mehedinţi, punct de lucru Motru, este necesară pentru aducerea liniei ferate industriale în parametrii tehnici pentru care a fost proiectată, creşterea siguranţei circulaţiei pe tronsoanele reparate, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Compania energetică gestionează un sistem complex de transport feroviar, care presupune locomotive și vagoane. Transportul cărbunelui pe calea ferată de la depozitele carierelor miniere la depozitele de la termocentrale este mult mai ieftin decât transportul cu ajutorul camioanelor. În plus, grupurile energetice consumă milioane de tone de cărbune, iar cantitățile sunt uriașe. Prin urmare, sistemul rutier ar fi grav afectat de transportul greu. Așadar, varianta optimă pentru transport este calea ferată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: