spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicScandal! Cine va pleca de la CEO pe bază de evaluare?

  Scandal! Cine va pleca de la CEO pe bază de evaluare?

  Peste 800 de persoane vor pleca anul acesta de de la Complexul Energetic Oltenia. Se lucrează deja la listele cu persoanele care vor părăsi compania în baza unor evaluări și cu salarii compensatorii. Aceasta va fi o categorie de angajați care vor părăsi colosul energetic.

  Va mai fi categoria celor care se vor încadra la pensioare directă sau cu acordarea de salarii compensatorii pentru perioada pe care o mai au până la pensie. Se are în vedere și elaborarea unui act normativ pentru acordarea unui venit de completare, însă nu este dat niciun termen în acest sens.

  Potrivit conducerii Complexului Energetic Oltenia, se vor putea pensiona peste 450 de persoane, iar diferența până la 800 vor pleca prin acordarea de salarii compensatorii. Dacă nu vor exista cereri suficiente se va trece la evaluări. Deja s-a început întocmirea listelor cu persoanele care vor pleca și au apărut și primele scandaluri și chiar amenințări că se va ajunge la instanța de judecată. Primele plecări vor avea loc din această vară.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: