spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEconomicȘedință cu scântei la sediul CEO. S-a cerut demisia unui membru al...

  Ședință cu scântei la sediul CEO. S-a cerut demisia unui membru al Directoratului

  O ședință cu scântei a avut loc astăzi la sediul Direcției Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) între reprezentanții  sindicali și conducerea companiei. La discuții a participat și președintele Directoratului, Daniel Burlan.

  Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea de la Jilț Sud, a cerut demiterea Lăcrămioarei Diaconu-Pintea, directorul Direcției de Strategie Dezvoltare și membru în Directorat, dar și a adjunctului acesteia, Sorin Alecu: „Am întrebat-o în baza căror criterii a stabilit creșterea salariului adjunctului său, Sorin Alecu, care se ocupă de Planul de restructurare și o nouă organigramă. Doamna Lăcrămioarei a spus că va face restructurare din temelii. La propunerea ei, salariul i-a fost mărit de la 12.000 de lei la 16.000, la care adaugă și alte sporuri. Probabil că ar putea ajunge la 20.000 de lei. Am solicitat pentru un coleg, noul angajat, care este încadrat la clasa minimă, 17, să primească 10-20 lei în plus și mi s-a răspuns că sunt fonduri. Eu am cerut demisia doamnei Lăcrămioarei Diaconu-Pintea. Este inadmisibil ceea ce face, doar jocuri de culise“.

  A plecat din cadrul ședinței

  Lăcrămioarei Diaconu-Pintea s-a ridicat și a plecat din cadrul ședinței, după ce a fost întrebată în legătură cu salariul pe care i l-a majorat adjunctului: „Nu mi-a răspuns la întrebări și pur și simplu râdea. I-am cerut demisia și a plecat. Am întrebat cine a notificat ANRE cu privire la închiderea grupului 3 de la Turceni, care a fost modernizat cu zeci de milioane de euro. Tot doamna Lăcrămioara răspunde de acest lucru. Sunt problemele serioase legate de competența celor din conducere. Am mai întrebat și cu privire la nota de fundamentare, care prevede funcționarea Complexului cu doar două grupuri energetice, dar nu mi s-a răspuns“, a mai spus liderul de sindicat Ion Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: