spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist: CEO să intre în insolvență, să scape de căpușe

  Sindicalist: CEO să intre în insolvență, să scape de căpușe

  Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia susține că singura variantă în care compania energetică va putea să se eficientizeze și să reducă pierderile ar fi intrarea în insolvență. Astfel, un Plan de eficientizare a activității și de plată a datoriilor ar avea ca efect o mai bună gestiune a bugetului de venituri și cheltuieli.

  Nicu Bunoiaca, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia, a declarat că sunt în continuare, foarte multe firme care sunt conectate la fondurile companiei.

  Banii care ajung la unii prestatori de servicii ar putea să fie canalizați către sectorul investiții și mentenanță, mai ales dacă se dorește continuarea activității în carierele miniere în următorul deceniu, așa cum cere toată lumea, a mai spus Nicu Bunoiaca. „Insolvența ar fi varianta în care compania să fie administrată eficient și să se reducă acele costuri care trag firma în jos. Vor dispărea și căpușele. Soluția este ca CEO să intre în insolvență, să scape de căpușe”, a declarat liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia. La un moment dat, într-un raport oficial, se vorbea chiar de o „cartelizare” a unora dintre prestatorii de servicii, pentru a avea acces la fondurile companiei energetice de stat.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!