spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist: La Cariera Roșia ne mutăm din cuib în cuib după cărbune

  Sindicalist: La Cariera Roșia ne mutăm din cuib în cuib după cărbune

  Au început să apară problemele legat de fronturile de lucru disponibile la Cariera Minieră Roșia, din Complexul Energetic Oltenia. Subunitatea minieră este blocată de o lună de zile, ca urmare a suspendării Acordului de Mediu.

  Decizia a fost luată de Tribunalul București, la solicitarea Asociației Bankwatch, care ar fi depistat o serie de neconformități. Complexul Energetic Oltenia a contestat decizia Tribunalului București, iar săptămâna viitoare urmează să fie judecat recursul.

  Până atunci, angajații susțin că sunt, deja, probleme în a asigura exploatarea cărbunelui din fronturile de lucru existente. Nicolae Mitea, sindicalist la Cariera Minieră Roșia, a declarat că se fac eforturi pentru a asigura livrările și de la Cariera Roșia.

  „Nu s-a mai făcut niciun fel de descopertă în ultima lună, iar acest lucru va afecta activitatea în lunile următoare. La Cariera Roșia ne mutăm din cuib în cuib după cărbune. Situația este dificilă pentru toată lumea din carieră. Sper să se ajungă la un verdict favorabil și să se reia activitatea din plin, să recuperăm ce s-a întârziat”, a declarat Nicolae Mitea, care activează la Cariera Minieră Roșia, cea mai mare din Complexul Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: