spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicSorin Boza vrea „o echipă” pentru un succes total la CEO! Va...

  Sorin Boza vrea „o echipă” pentru un succes total la CEO! Va rezista şi cu un guvern politic?

  Sorin BozaNoul director al CEO, Sorin Boza spune pe o reţea de socializare că „dacă vom fi o echipa din toate punctele de vedere atunci vă garantez tuturor ca vom avea succes total”. Boza, cel mai probabil se referă la sindicatele care mereu au făcut probleme directorilor, fie că nu au fost de acord cu diponibilizările sau cu alte măsuri. Rămâne de văzut , cât timp va avea pentru a lua decizii la CEO, având în vedere că a fost numit interimar, cu puţin timp înainte ca guvernarea să fie preluată de o anumită forţă politică.

  “Pentru mine este o mare onoare, dar și o mare provocare. Sunt sigur insa că indiferent cât de mult vom munci noi, cei 5 din echipa de conducere a acestei companii, împreuna si cu supraveghetorii noștri vom reuși să trecem peste această perioadă grea si ducem aceasta companie acolo unde ii este locul acolo: sus. Suntem toti responsabili de aceasta companie si sunt sigur ca doar trăgând toti in aceeași direcție vom reuși sa ne atingem obiectivele. Din punctul meu de vedere, va asigur ca asa cum sunt „construit”, voi da tot ce este mai bun pentru a ne realiza visul de a menține aceasta companie la un nivel ridicat de performanța. Trebuie sa ne lăsam deoparte ambițiile si de această dată să fim o echipa care sa lucreze împreuna pentru ca la sfârșit răspundem toti de un business cu greutate în economia României, dar si de viața miilor de familii din cele 3 județe in care compania noastră își desfășoară activitatea. Dacă înțelegem acest lucru, daca vom înțelege si sustine toate deciziile pe care le vom lua, dacă vom fi o echipa din toate punctele de vedere atunci vă garantez tuturor ca vom avea succes total”, a scris Sorin Boza pe Facebook.

  Va face Boza politică?

  Acesta a fost întrebat de o persoană care a văzut postarea dacă face politică, iar Sorin Boza a răspuns că „până astăzi” nu a făcut niciodată politică. Noul director este numit însă tot interimar, şi ar putea avea un mandat scurt, având în vedere că de anul viitor va fi un guvern politic, asta în cazul în care directorul nu se va hotărâ să facă politica vreunui partid. Atât liberalii, cât şi social democraţii au declarat public că un director asumat de un partid ar conduce mult mai bine CEO.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: