spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicUn cunoscut lider sindical e pregătit să protesteze, dacă va afla că...

  Un cunoscut lider sindical e pregătit să protesteze, dacă va afla că nu are grupa de muncă pentru pensionare

  Un cunoscut lider de sindicat din Complexul Energetic Oltenia este pregătit să protesteze, dacă va afla că i-a fost luată grupa de muncă. Cel care este decis să organizeze un protest extrem împotriva șefilor săi direcți este Doru Crăete, angajat peste trei decenii la Termocentrala Rovinari. Ulterior, din cauza unor probleme de sănătate, sindicalistul a fost încadrat pe un post administrativ, în municipiul Târgu Jiu.

  Doru Crăete a declarat că urmează să se pensioneze peste foarte puțin timp. Liderul de sindicat ar trebui să iasă la pensie în luna iulie a acestui an. Deși nu mai are mult până când se va retrage din companie, după cum a calculat personal, Doru Crăete a precizat că nu a verificat la Casa Județeană de Pensii Gorj dacă are grupa necesară trecută în carnetul de muncă și angajatorul i-a plătit contribuțiile aferente grupei respective de muncă. În cazul în care va constata că nu s-a întâmplat acest lucru, sindicalistul a spus că este decis să protesteze în fața companiei împotriva celor care i-au luat grupa de muncă și l-au lăsat fără dreptul de a ieși la pensie, deși se apropie de vârsta de 60 de ani.

  La nivelul Complexului Energetic Oltenia sunt foarte mulți angajați care au pierdut condițiile deosebite de muncă. S-a întâmplat acest lucru și din cauza organizațiilor sindicale care au acceptat deciziile angajatorului fără să le conteste sau să protesteze.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: