spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn PRIMAR din Gorj, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistența...

  Un PRIMAR din Gorj, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

  Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali, dar şi a celor care au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Anul acesta, la categoria „Politicianul anului” a fost nominalizat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

  011bd20648bd46214153904843a1cd96maxim ansamblul-polovragi

  În seara de 21 martie, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului. Iată câteva dintre premiile Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2017: Premiul asistentul social al anului; Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; (…) Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituţia anului; Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială; (…). Din Gorj, la fiecare categorie a acestei Gale este nominalizată o persoană sau o instituție. Fiica primarului comunei Polovragi, tânăra instructoare de dansuri populare Andreea David, își dorește ca tatăl său să participe la Gala din 21 martie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, primarul are nevoie de cât mai multe voturi. Iată mesajul pe care fiica sa l-a postat pe o rețea de socializare: „Dragii mei prieteni virtuali, este pentru prima oară când apelez la această modalitate de a solicita voturile dumneavoastră, dar o fac pentru un om deosebit și anume tatăl meu, care a muncit și muncește din greu pentru ca, ceea ce și-a propus să prindă contur și ca cetățenii comunei Polovragi să ducă un trai cât mai bun posibil. Dl. Epure Gheorghe a fost nominalizat pentru premiul „Politicianul Anului” în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială. Orice vot contează. Accesați link-ul pt a vota http://poll.cnasr.ro/poll/13   Vă mulțumesc!”, a scris Andreea David, fiica primarului Gheorghe Epure.

  Cine a mai fost nominalizat

  Din judeţul Gorj au mai fost nominalizate şi alte persoane respectiv: Elena Dănciulescu – Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Corina Măruţoiu – Premiul asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale; Magdalena Bălan – Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost; (…) De asemenea, și jurnalista Minodora Sucea se află printre gorjenii nominalizați la această Gală. Votul se face online în perioada 20-27 februarie până la ora 24,00.

  Acestea pot fi votate la următorul link: http://poll.cnasr.ro/.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: