spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăEconomicUn șef din Directoratul CEO semnează tot digital, deși pandemia a trecut

  Un șef din Directoratul CEO semnează tot digital, deși pandemia a trecut

  Deși Pandemia COVID 19 s-a încheiat de ceva timp, unul dintre membrii Directoratului Complexului Energetic Oltenia continuă să lucreze online, dovadă stând documentele semnate de ea în sistem digital, în condițiile în care ceilalți colegi vin fizic la muncă și semnază direct pe hârtie.

  Toate documentele de pe ordinea de zi a ședinței Adunării Extraordinare a Acționarilor din Complexul Energetic Oltenia, ce va avea loc în luna iulie, sunt semnate tot digital de unul dintre membrii Directoratului. Este vorba de Lăcrămioara Diaconu-Pințea. În ultimul an, de altfel, șefa cu pricina din Complexul Energetic Oltenia a fost mai mult la București, după cum au precizat surse din conducerea Complexului Energetic Oltenia, aplicând semnătura digitală, după cum se poate constata pe documentele companiei. Asta, în condițiile în care sunt puține cazuri în care mai au loc ședințe online și nu fizic.

  Restul membrilor Directoratului CEO, în frunte cu președintele Daniel Burlan și membrii Cosmin Mitrică, Gigel Jianu și Marius Negru participă fizic la activitățile de la Complexul Energetic Oltenia și nu virtual. Conform reprezentanților CEO, Lăcrămioara Diaconu-Pințea s-ar ocupa mai mult de noile investiții ale Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de cele 8 parcuri fotovoltaice și cele două grupuri pe gaze naturale. Proiectele sunt în faza de asigurare a finanțării și constituire a societăților mixte.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: