spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn sindicalist face previziuni pentru viitorul CEO

  Un sindicalist face previziuni pentru viitorul CEO

  Unul dintre sindicaliștii din minerit este de părere că sunt slabe șanse ca la nivelul Complexului Energetic Oltenia(CEO) să fie revitalizată activitatea și prevestește că va rămâne fără angajați inainte de vreme.

  Iulian Păuna, lider de sindicat în cadrul Federației Naționale a Muncii, a declarat că activitatea se va reduce drastic în perioada următoare. Acest lucru se va reflecta în închideri de capacități și reduceri de personal. Un alt element care arată că nu mai sunt planuri legate de Complexul Energetic Oltenia este continuarea implementării programului de restructurare și decarbonare aprobat de către Comisia Europeană.

  CEO nu mai are nicio șansă de revenire la ce a fost. Se vede și la cum au loc organizările de personal și mersul utilajelor în carierele miniere. Perimetrele se restrâng, utilajele nu mai au unde să avanseze. Se lasă senzația că mai apare o Hotărâre de Guvern privind exproprierile, dar sunt numai mesaje pentru ca oamenii să stea liniștiți. Și oricum sunt liniștiți, pentru că majoritatea nu mai cred în continuitate la Complexul Energetic Oltenia, ci se gândesc la pensionare, salarii compensatorii, unde vor lucra pe mai departe și alte lucruri de acest fel. Să nu ne trezim și fără noile investiții, dacă tot este liniștea acesta la companie. Se fac grupuri pe gaze în altă parte și parcuri fotovoltaice la fel. La Complexul Energetic Oltenia se merge mai departe cu închiderea de capacități de producție a energiei și o să vedem și cariere fără front de lucru. Din păcate, nu mai este vreun viitor pentru Complexul Energetic Oltenia. Și oamenii vor să plece. Aceasta este atmosfera”, a menționat Iulian Păuna, sindicalist în cadrul Federației Naționale a Muncii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!