spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn sindicalist propune mai puțini șefi la CEO

  Un sindicalist propune mai puțini șefi la CEO

  Unul dintre sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia este de părere că Planul de restructurare al companiei energetice ar trebui să vizeze și personalul cu funcții de conducere.

  Alin Munteanu, președintele Cartel Alfa Gorj și sindicalist la Complexul Energetic Oltenia, este de părere că reducerea numărului de angajați ar trebui să vizeze și Consiliul de Supraveghere și Directoratul CEO. Astfel, potrivit lui Alin Munteanu, Consiliul de Supraveghere ar trebui să rămână cu 5 membri și Directoratul cu numai trei membri, în condițiile în care, de la Complexul Energetic Oltenia vor pleca, în scurt timp, mii de mineri și energeticieni.

  „Directoratul Complexului Energetic Oltenia ar trebui să rămână cu 3 membri și Consiliul de Supraveghere să mai reducă doi-trei membri. Normal, așa este când pleacă mii de angajați. Trebuie să fie reduse toate structurile, dacă din 11.000 de salariați mai rămân 8.000, apoi 4.000 și cât s-a mai stabilit în Planul de restructurare”, a precizat Alin Munteanu, liderul Cartel Alfa Gorj.

  Iată cum arată, în prezent, conducerea CEO, două dintre posturile din directorat fiind neocupate:

  Consiliul de Supraveghere al CEO

  Marcoci Alexandru – Președinte

  Georgescu Petre Mădălin

  Predescu Șerban

  Eftenoiu Mădălin-Cornel

  Dăianu Adrian

  Zaharia Alexandru

  Marinescu Constantin-Adrian

  Directoratul CEO

  Plaveti Iulius-Dan – Președinte

  Trufelea Constantin-Cosmin

  Bălășoiu Ion

  Este de amintit că, în momentul de față, este în derulare procedura de selecție a Consiliului de Supraveghere din Complexul Energetic Oltenia. Există o listă scurtă și urmează să fie numiți în funcții membrii recrutați pentru Consiliul de Supraveghere. Nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla înainte de Paște sau după Paște.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: