spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicBonusurile angajaților CEO vin înainte de Paște

  Bonusurile angajaților CEO vin înainte de Paște

  Salariații Complexului Energetic Oltenia încasează bonusurile de sărbători înainte de Sărbătorile Pascale. Vor în alimentate cardurile cu bonurile de masă pe care minerii și energeticienii le primesc lună de lună. De asemenea, lichidarea la salariu va fi plătită în data de 12 aprilie. Tot săptămâna aceasta se are în vedere virarea pe cardurile salariaților a primei de Paște. Suma ar putea fi plătită pe 15 aprilie sau cel târziu pe 18 aprilie.

  Astfel, angajații vor avea posibilitatea să aibă la dispoziție câteva zile pentru cumpărăturile de Paște. Singura problemă este că anul acesta minerii și energeticienii nu vor mai avea multe zile libere, având în vedere că este nevoie de cantități suplimentare de cărbune și de energie electrică. Se va reveni imediat la serviciu, după ziua de Paște. Angajații care vor lucra de sărbători vor fi plătiți dublu.

  Cel puțin în partea de producție și livrări se va lucra. Este nevoie să fie constituite stocuri suficiente în depozitele de la carierele miniere și în cele de la sucursalele electrocentrale. Imediat după Paște, Complexul Energetic Oltenia va fi obligat să suplimenteze cantitatea de energie electrică livrată în Sistemul Energetic Național. Este vorba de un plus de 300 de megawați.

  Cantitatea a fost stabilită în urma discuțiilor cu șefii Ministerului Energiei, pentru a reduce dependența de gazele naturale importate din Rusia. Una dintre companiile energetice capabile să asigure rapid o cantitate mai mare de energie electrică este Complexul Energetic Oltenia. În tot acest timp, este în curs de implementare Planul de restructurare și descarcerare al Complexului Energetic Oltenia. Așadar, 2022 va fi cel mai probabil ultimul an în care se va produce o cantitate atât de mare de cărbune și de curent electric. Va urma reducerea treptată a cantităților atât de lignit, cât și de energie electrică. Vor fi închise cariere miniere și grupuri energetice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!