spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertO nouă victorie pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  O nouă victorie pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

   

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a reușit o nouă victorie în campionat împotriva formației Petrolul Ploiești. Echipa noastră s-a impus cu scorul 81-73 (18 -16, 21-17, 21-21, 21-19).

  Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun marcator, cu 17 puncte. Porter Troupe a avut o evoluție consistentă, reușind să înscrie 13 puncte, iar Malik Morgan 11. De asemenea, Octavian Ilie a făcut un joc foarte bun în prima repriză, când a reuşit să înscrie 9 puncte.

   

  Claudiu Alionescu, antrenor: „Am arătat foarte bine ca echipă“

   

  Claudiu Alionescu, antrenorul CSM Târgu Jiu, a spus că a fost mulțumit de jocul echipei sale: „Sunt un antrenor mulţumit pentru că, astăzi, am arătat foarte bine ca echipă. Am controlat în totalitate acest meci şi asta mă bucură, pentru că, în primul rând, am arătat constanţă. În al doilea rând, sunt foarte mulţumit de apărarea pe care am făcut-o şi, oarecum, mulţumit de numărul mai mic de mingi pierdute, chiar dacă am fost la limită. Mi-a fost teamă de această partidă, pentru că am avut două săptămâni de zile în care nu am putut să aliniem toată echipa la antrenament, nu toţi erau într-o formă fizică foarte bună şi astfel a trebuit să ne adaptăm din mers. Au dat dovadă de caracter, iar publicul a fost alături de noi de la primul până la ultimul fluier. Am jucat ca o echipă, am fost ca o familie, şi asta mă bucură cel mai mult”, a spus Claudiu Alionescu, pentru Radio Accent.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!