spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăEditorialDilema: Câți membri au plecat „coane Fănică” de la PNL Târgu Jiu?

  Dilema: Câți membri au plecat „coane Fănică” de la PNL Târgu Jiu?

  Uneori e greu să numeri câți cai pot fi înhămați la o căruță, sau steagurile lui Ghiță Pristanda din „O scrisoarea pierdută”, (care „s-a pus, coane Fănică!” cum susținea acesta). Cu atât mai greu e să numeri membrii fostei organizații a PNL Târgu Jiu, dacă te numești  Ion Iordache.

  După ce PSD Gorj a anunțat că aproape 300 de membri au trecut de la PNL Târgu Jiu la PSD Târgu Jiu, s-a ridicat șeful PNL Gorj, sus numitul Ion Iordache, să dezmintă. Doar că acesta se contrazice singur. La Antena 3 a spus că n-a plecat niciun membru PNL, în timp ce, la Digi 24, a spus că au plecat 10. După care a-ncercat să spună că știe câți au fost și că erau mai puțini, de toți, decât spune PSD că i-ar fi luat, dar i-a încurcat cu cei care-ar fi acum, în noua organizație. A spus Iordache că fosta organizație municipală, (care a reușit să câștige alegerile de două ori la rând, punând singurul primar PNL de capitală de județ din Oltenia), s-ar fi dizolvat din lipsă de activitate și ar fi avut 164 de membri. Iordache susținea că nu puteau fi, în niciun caz, 300 în fosta organizație, că s-a dizolvat acum aproximativ două luni şi are un alt preşedinte interimar care şi-a făcut o nouă organizaţie. Deci… fosta organizație are un alt președinte, care și-a făcut o nouă organizație??? Păi, ori e fosta, adică aceeași Mărie cu altă pălărie, ori e noua, adică cu membri noi??? Foarte greu de priceput cum numără Iordache membrii organizației municipale, mai ales că singur recunoaște că e de curând în partid, deci n-a „tras cu ei la căruță” în alegerile trecute. Mai mult, Bogdan Bejinaru, fostul secretar general al fostei organizații PNL Târgu Jiu, care a coordonat campaniile electorale ale primarului Marcel Romanescu, spune că Iordache și echipa lui de la județ nu au avut niciodată acces la baza de date de la municipiu, ca, de altfel, nici fostul președinte, Dan Vâlceanu. Mai mult, acesta i-a invitat public pe Iordache și pe-ai lui să pună mâna să muncească, pentru a construi o nouă organizație. Atunci, dacă e adevărat ce spune Bejinaru, de unde știe Iordache câți membri avea organizația?

  Ca să înlăture confuziile, PSD Gorj a prezentat în conferință de presă teancul de adeziuni ale membrilor PNL Târgu Jiu care s-au mutat la PSD. Președintele organizației municipale, Cristi Rujan, a spus că nu va fi prezentată public lista, cu cei exact 283 de noi membri veniți de la PNL. Acesta a afirmat că niciun partid n-ar face așa ceva și i-a întrebat pe ziariștii care au cerut lista, de care întreabă Iordache, dacă au primit lista cu „cei 3 care au rămas la PNL”.

  Oricum, Iordache, cel care-i acuza pe PSD-iști că mint când susțin că aproape întreaga organizație a PNL Târgu Jiu a trecut la PSD, ar trebui să și dovedească. Ar putea să facă și el o conferință, în care să aducă cele 164 de adeziuni ale membrilor pe care-i invocă, să dovedească faptul că doar aceștia erau în fosta organizație a PNL Târgu Jiu și, mai mult, că n-au plecat. Ce mare lucru?!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: