spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEditorialNOU! Simion de la AUR se vinde pe 1000 de euro!

  NOU! Simion de la AUR se vinde pe 1000 de euro!

  În disperarea de a face bani, șeful AUR, George Simion, are o nouă găselniță. Cine vrea să aibă o întâlnire cu el, trebuie să plătească 5000 de lei la partid, adică în jur de 1000 de euro. Mai mult, solicitantul trebuie să accepte faptul că, automat, devine membru al partidului, dar, de banii ăștia, mai primește și câteva mici beneficii, materiale promoționale și un tur organizat la Parlament. De altfel, mai sunt și alte pachete, mai ieftine, care nu-l au pe Simion în ele, dar includ, de asemenea, înscrierea obligatorie în partid, mici beneficii, materiale promoționale și aceeași vizită organizată la Parlament. Mă întreb dacă AUR s-a transformat, cumva, în agenție de turism și plătește la stat impozite, în condițiile în care strânge membri și bani, folosindu-se de o instituție publică ce a devenit obiectiv de vizitat pentru turiști din întreaga lume. Asta pentru că, conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume. Oricum, dacă George Simion o fi reușit să prostească pe unii români să-i dea bani pe așa ceva, după cum se laudă el, folosește și alte metode de campanie electorală mascată, de această dată fără să ceară bani. Oamenii lui împrăștie materiale de promovare, a lui și a partidului, prin târguri, bâlciuri și festivaluri. Deși alegerile sunt în 2024, singurul cuvânt care lipsește din ele este: „votați!”.
  Ce să mai spunem despre circul pe care șeful AUR îl face peste tot pe unde merge, dacă e și presa în preajmă, ca să apară la știri, ceea ce a și recunoscut!
  Să ne amintim de nuntă, pe care și-a transformat-o într-un alt circ?! Mai mult, a reușit să sensibilizeze pe unii oameni, declarând că invită toată România la nunta sa, iar cu banii primiți drept dar de nuntă va face un spital. A trecut un an de-atunci… spitalul nu răsare. AUR are un sediu modern, iar George Simion a pus în declarația de avere 400.000 de euro, drept dar de nuntă. Asta cu toate că România „a fost plecată-n weekend”, puțini oameni mergând la nunta lui. Ulterior, întrebat despre promisiunea cu spitalul, Simion a spus că banii din declarație nu există, pentru că nu au fost doar bani, ci reprezintă și mâncarea și băutura, primite ca donații și că toată mâncarea rămasă de la nuntă a dat-o săracilor… Săracă Românie, încotro?
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: