spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăEditorialO nouă degringoladă în PNL Gorj

  O nouă degringoladă în PNL Gorj

  După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan Motreanu, în încercarea de a se afla cine era președintele PNL Gorj, o nouă dovadă de … dezorganizare a organizației a apărut marți.

  Întrucât președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat, la sfârșitul lui iunie, că în 30 de zile trebuie lămurită situația și să fie ALES un președinte al filialei, iar termenul e, deja, depășit, s-a încercat o întâlnire cu primarii PNL, care a fost ratată. Ea fusese cerută de Dan Motreanu, iar secretarul general al organizației județene, Marcel Iacobescu, a anunțat-o pentru marți. Doar că aceasta nu s-a ținut… Iacobescu a declarat în presă că a dat o nouă serie de telefoane, pentru confirmări, în ziua întâlnirii și unii primari au motivat că sunt în concediu sau plecați din localitate, alții, pur și simplu, i-au spus că nu vor să participe.

  Singurul rezultat, în urma acestei noi încurcături din PNL Gorj, a fost acela că vicepreședintele regional Gigel Știrbu s-a supărat că solicitările de la centru sunt ignorate și a făcut anunțul despre rezultatul controlului. El a declarat în presă că, din punctul său de vedere, cât și din punctul de vedere al statutului, președinte al organizației județene, în acest moment, este Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci. Exact pe dos față de cum susținea deputatul Dan Vîlceanu, care spunea că s-a autosuspendat, cât a fost secretar general al PNL la nivel național, punându-l pe Leuștean în locul său, dar autosuspendarea n-ar fi fost necesară și nici nu a fost dusă până la capăt, ca procedură, ca să intre în vigoare.

  Concluzia: Termenul de 30 de zile, în care trebuia ALES un președinte pentru PNL Gorj, se prelungește în continuare, iar organizația nu funcționează… PUNCT

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: