spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEducatieBurse acordate de clubul Rotary elevilor merituoși

  Burse acordate de clubul Rotary elevilor merituoși

  Clubul Rotary Târgu Jiu va acorda și în acest an burse elevilor merituoși.

  „Bursele de excelentă acordate urmăresc identificarea, susținerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români.

  Pentru BURSA DE EXCELENȚĂ ROTARY se pot înscrie elevii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele din Județul Gorj și care îndeplinesc următoarele condiții:

  • au domiciliul în Județul Gorj;
  • sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs;
  • s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionala și sociala, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50.
  • nu au nici un grad de rudenie cu membrii Clubul Rotary din Târgu Jiu.

  Bursele se vor acorda prin concurs, în baza unui contract semnat între BENEFICIARUL bursei și Clubul Rotary din Târgu Jiu“, a transmis Clubul Rotary.

  Înscrierile pentru acest concurs se vor realiza prin transmiterea unui set de documente pana luni, 10 aprilie 2023, către Clubul Rotary din Târgu Jiu pe adresa: ssghimisi@gmail.com.

  Evaluarea candidaților în privința acordării BURSEI DE EXCELENTA ROTARY se va face de către Comisia de Acordare a Bursei de Excelenţă Rotary și se va desfășura în două etape:

  • Etapa preliminară – în care se va analiza fiecare candidatură în parte și se vor acorda punctaje candidaților, rezultând astfel o ierarhizare a acestora.
  • Etapa finală – în care primii 6 candidați, în funcție de punctajul obținut, își vor susține eseul precum și un interviu în fața Comisiei.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!