spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăEducatieConcurs interjudețean de Informatică, organizat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”

  Concurs interjudețean de Informatică, organizat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”

  Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” a organizat, în perioada 25-26 februarie, Concursul interjudețean de Informatică „Info-Oltenia”, ediția a XXIII-a.
   Concursul a avut două secțiuni: proba individuală (liceu și gimnaziu) și proba pe echipe.
  „Concursul Info-Oltenia este singura competiție interjudețeană de informatică din zona Olteniei, la care pot participa elevii de liceu și gimnaziu, individual și pe echipe, din cele cinci județe ale Olteniei: Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, fiecare județ organizând pe rând concursul.
  Un specific aparte al concursului îl reprezintă componența Comisiei Științifice de elaborare a subiectelor, alcătuită exclusiv de foști olimpici, actualmente studenți, absolvenți ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu.
  Având în vedere situația seismică din ultima perioadă, concursul s-a desfășurat în format online instituționalizat, adică concurenții au fost prezenți în unitățile școlare partenere, fără a face deplasarea la Târgu Jiu, fiind monitorizați video și asistați de profesori.
  Evaluarea s-a efectuat prin Sistemul de management al concursului (CMS), fiecare concurent având full-feedback la punctajele primite la problemele din concurs.
   La concursul „Info-Oltenia” au participat 124 de concurenți, 34 concurenți la gimnaziu, 90 elevi la liceu“, au transmis reprezentanții CNTV.
  Coordonatorul concursului a fost prof. Nodea Eugen, director Centrul Județean de Excelență Gorj, iar coordonator liceu a fost studentul Popescu Ioan Giovani, Facultatea de Automatică și Calculatoare, București, medaliat cu AUR la Olimpiada Internațională de Informatică 2021 – Singapore.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: