spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEducatieFost elev și fost profesor de la CNTV, premiați de Academia Română

  Fost elev și fost profesor de la CNTV, premiați de Academia Română

  Mihai Alexandru Bratu, fost elev al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“, și Vasile Zaharia, fost profesor de geografie la același liceu, au fost premiați de Academia Română, pentru performanțele obținute la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.
  ‘Felicitări, Mihai Alexandru Bratu! Felicitări, dl. prof. Vasile Zaharia! Pe 23 februarie 2024, în Aula Magna a Academiei Române, au fost premiați elevii și profesorii de geografie, cu rezultate excepționale la concursurile internaționale de geografie, din anul 2023.
  Cu această ocazie, a avut loc și o Sesiune de comunicări științifice și dezbateri, cu tema „Geografia în contextul modificărilor globale ale mediului-realizări și perspective în educația geografică”.
  Președintele Societății de Geografie din România, domnul prof. univ. dr. Corneliu Ianțu, a prezentat comunicarea „Consecințe ale schimbărilor climatice asupra sănătății umane, habitatului și a economiei”. Un colectiv de cercetători, de la Institutul de Geografie al Academiei Române, condus de domnul academician Dan Bălteanu, a prezentat comunicarea „Cercetări geografice privind adaptarea sistemelor socio-economice și de mediu la schimbările climatice”’, este mesajul transmis de conducerea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“.
  Mihai Alexandru Bratu este considerat cel mai bun participant al României la Olimpiada Internațională de Lingvistică, cu două medalii de aur, și a mai câștigat o medalie de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Geografie.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: