spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăPoliticTransfer liberal, la CJPC Gorj: Directorul Milosteanu face diligențe la ANPC pentru...

  Transfer liberal, la CJPC Gorj: Directorul Milosteanu face diligențe la ANPC pentru candidatului PNL la Primăria Logrești

  Cu patru luni înainte de alegerile locale, candidatului PNL la Primăria Târgu Logrești, salariat al UAT-ului, i se pregătește un transfer politic la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor(CJPC) Gorj. Mai exact, acum se fac diligențele ca Popescu Aurelian Cătălin, speranța PNL la Primăria Târgu Logrești, să fie aprobat de ANPC pe un post de comisar la CJPC Gorj.

  Evident că cel care se bate pentru colegul de partid este chiar Constantin Milosteanu, comisarul șef al CJPC Gorj, aflat la cârma instituției cu sprijin al PNL Gorj. Milosteanu are trei posturi vacante în instituție, așa că vă pregăti, în curând, alte două transferuri avantajoase pe linie de partid, dar și de familie, pentru că soția viitorului său subaltern îi este rudă apropiată.

  Pentru soțul verișoarei 

  Milosteanu, șeful CJPC Gorj, a transmis deja, în aceste ultime zile, solicitarea de transfer a lui Popescu Aurelian Cătălin, deocamdată inspector principal la Primăria Târgu Logrești. Așa că aprobarea este doar o chestiune de zile… trebuie menționat, însă, că transferul lui Popescu nu este numai la ordin politic, deoarece respectivul este și rudă cu viitorul șef. Potrivit unor surse din UAT, soția liberalului, Cristina Popescu, asistent medical la Spitalul Târgu Cărbunești, este verișoara primară a comisarului-șef Milosteanu.

  Trebuie menționat că Popescu a fost membru al Forței Dreptei, când senatorul Ion Iordache conducea această formațiune politică la nivel județean. De fapt, atunci, tânărul de la Târgu Logrești a fost anunțat candidat la primăria acestei comune, care are viceprimarul cu atribuții de primar, candidat pentru PSD.

  Update: Comisarul șef al CJPC Gorj a confirmat că salariatul Primăriei Târgu Logrești va fi salariat al instituției pe o perioadă determinată. Milosteanu a subliniat însă că nu este membru al PNL Gorj, și astfel nu este coleg de partid cu viitorul său subaltern, și nici rudă cu acesta. Șeful CJPC a menționat că nu ar fi susținut politic de PNL, dar nici de un alt partid.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: