spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEducatie"Iepurașul la Atelierele Le Charme" vine pe 27 aprilie!

  „Iepurașul la Atelierele Le Charme” vine pe 27 aprilie!

  Atelierele Le Charme v-au obișnuit deja cu activități interesante pentru copii! De această dată, sunteți invitați la un eveniment cu totul special gândit pentru copii și adulți: „Iepurașul la Atelierul Le Charme”!

  Astfel, în data de 27 aprilie 2024, sub pomii înfloriți și în minunatul zumzet al naturii, va avea loc evenimentul „Iepurașul la Atelierul Le Charme”, iar copiii vor putea participa la unul sau la toate cele trei ateliere creative (contracost, în funcție de preferințele fiecăruia), își vor face fotografii în locul special amenajat pentru ei și părinți și vor avea parte și de o activitate surpriză! De asemenea, participanții la eveniment vor putea achiziționa produse marca „Le Charme”! Cafeaua pentru adulți și sucul, apa, cozonacul și alte dulcegării pentru copii vor fi oferite din partea casei, pentru ca ziua să fie una cu adevărat relaxantă!

  Intrarea copiilor este gratuită. „Pregătim evenimentul de ceva vreme și l-am gândit special pentru copii, dar și pentru părinții lor. Ne dorim să aibă parte de o zi frumoasă, relaxantă și interesantă, pentru că vom organiza mai multe ateliere creative și activități interactive, atrăgătoare pentru cei mici. Este primul astfel de eveniment organizat la Atelierele Le Charme”, a spus Laura, inițiatoarea atelierelor. Organizatorii vă așteaptă cu bucurie și vă promit ca veți avea parte de activități care vă vor face ziua frumoasă!

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: