spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăEducatieZeci de elevi, la o competiție de protecție civilă

  Zeci de elevi, la o competiție de protecție civilă

  Elevii gorjeni s-au întrecut, astăzi, într-o competiție cu rol educativ, pe teme de protecție civilă. O nouă ediție a concursului “Cu viața mea apăr viața” a atras peste 17 echipe de școlari din tot județul. Primele poziții, în urma clasamentului, au fost ocupate de elevii școlilor din Motru și Târgu Cărbunești.

  “Astăzi, în cooperare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, a fost organizată, în sala de sport a Liceului Economic “Virgil Madgearu” Tg-Jiu, etapa județeană a concursului cu tematică de protecție civilă “Cu viața mea apăr viața”! Plini de entuziasm, la start s-au prezentat 17 echipe, formate din copii de gimnaziu și liceu. Chiar dacă la finalul competiției a existat un clasament, pentru noi, toți copiii participanți sunt câștigători, pentru dăruirea și ambiția de care au dat dovadă.

  Este esențial să ne formăm o educație preventivă, încă de la vârste fragede, pentru a adopta un comportament corect, în cazul producerii unei situații de urgență. Mulțumim colaboratorilor noștri pentru sprijinul organizatoric, Primăriei Municipiului Tg-Jiu pentru premiile puse la dispoziție, dar și tuturor copiilor, care au participat astăzi și care au depus eforturi, pentru a demonstra că sunt cei mai buni și, nu în ultimul rând, cadrelor didactice care se ocupă de ei”. a transmis ISU Gorj.

  Clasamentul final a fost următorul:

  La categoria elevilor de gimnaziu:
  – Locul III – Școala Gimnazială “Alexandru Ștefulescu” Tg-Jiu;
  – Locul II – Școala Gimnazială Slivilești;
  – Locul I – Școala Gimnazială “George Uscătescu” Tg-Cărbunești.

  La categoria elevilor de liceu:
  – Locul III – Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu;
  – Locul II – Colegiul Tehnic Mătăsari”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: