spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEducatieZIUA ÎNCREDERII sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu...

  ZIUA ÎNCREDERII sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu

  Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” a sărbătorit luni, 13 mai, ZIUA ÎNCREDERII, acțiune cuprinsă în cadrul Programului Național „ȘCOALA ÎNCREDERII”, din care unitatea face parte încă din anul școlar 2022-2023.

  Programul „Școala Încrederii” a luat naștere din pasiunea și dorința Ruxandrei Mercea de a readuce încrederea în școlile din România prin schimbarea culturii organizaționale și prin dezvoltarea relațiilor sănătoase între toți membrii comunității.

  Ruxandra Mercea este director Transylvania College, fondator Asociația Școala Încrederii, facilitator Leader in Me și mamă a patru copii. Ea crede că schimbarea și transformarea în educație vine din interiorul fiecărei școli.

  Speranța Ruxandrei este că tot mai multe școli din țară vor conștientiza că pot să se schimbe pentru binele copiilor.

  ”Prin activitățile desfășurate de cadrele didactice cu preșcolarii și cu părinții acestora s-a urmărit ca cei mici să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat ÎNCREDERE, să-și consolideze încrederea în propria persoană și în forțele proprii, să realizeze beneficiile încrederii în cei din jur. Această ZI A ÎNCREDERII a fost o zi a veseliei, a bunei dispoziții, a lucrului în echipă. Mulțumesc tuturor cadrelor didactice implicate, părinților care ne sunt mereu alături și partenerilor.” – Stroie Rodica-Mihaela, directorul unității

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!