spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEducatieZiua Porților deschise la Universitatea „Constantin Brâncuși“

  Ziua Porților deschise la Universitatea „Constantin Brâncuși“

  Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB) își „deschide porțile” pentru cei ce încă urmează studiile liceale. Elevi vor putea experimenta viața de student la Târgu Jiu.

  „Pe lângă vizitarea laboratoarelor didactice și de cercetare, prezentarea ofertei educaționale și a facilităților oferite, în cele două zile ale evenimentului, elevii vor avea oportunitatea de a viziona anumite laboratoare cu ajutorul ochelarilor VR și de a participa la activități extracurriculare, concursuri și tombole, desfășurate împreună cu Liga Studenților din UCB“, se arată într-un comunicat al UCB.

  Ce activități vor avea loc

  Marți, 14 noiembrie, în Campusul Studențesc Debarcader vor avea loc activități sportive și de recreere desfășurate de Liga Studenților din UCB și un stand educațional. De asemenea, tot atunci se va desfășura o vizită în spațiile didactice și de cercetare (Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale).

  Miercuri, 15 noiembrie, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu vor avea loc activități de recreere și de socializare și o vizită la Facultatea de Inginerie și Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: