spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEveniment13 câini luați de Poliția Animalelor deoarece erau ținuți în condiții improprii

  13 câini luați de Poliția Animalelor deoarece erau ținuți în condiții improprii

  13 câini au fost luați de polițiști pentru că erau ținuți în condiții improprii, fără a le fi acordată asistență medicală.

  „La data 1 august, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, în urma verificărilor efectuate privind respectarea condițiilor de viață și bunăstare ale animalelor cu sau fără deținător, în baza art. 24 ^1 din Legea 205/2004 privind protecția animalelor, au emis un ordin de plasare în adăpost în baza căruia au fost ridicate 13 exemplare canine de rasă metis, brac german și rasă comună, aflate în municipiul Târgu Jiu.

  Animalele erau ținute de proprietar în condiții improprii, fără un adăpost corespunzător și fără a le fi acordată asistență medicală, acestea aflându-se într-o stare necorespunzătoare de sănătate.

  Exemplarele canine au fost plasate într-un adăpost pentru câini cu care Consiliul Județean are încheiat contract de prestări servicii publice de adăpostire a animalelor.

  De asemenea, proprietarul acestora a fost sancționat pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/2004, privind protecția animalelor și OUG 155/2001“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: