spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentA murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru...

  A murit bărbatul care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva copilul

  Bărbatul în vârstă de 40 de ani, care a intrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a-și salva fiul, a murit, ieri, într-un spital din Timișoara. Valentin Drăgănescu s-a stins din viață după aproape o lună de la teribilul accident. Acesta avea arsuri pe aproape 60% din suprafața corpului.

  Mansarda unei case din satul Ceauru, comuna Bălești, în care locuia împreună cu familia a fost cuprinsă de flăcări. Valentin s-a speriat deoarece nu și-a găsit copilul și a crezut că se află în locuință, astfel că a intrat după el. Copilul se afla, din fericire, într-o mașină.

  „Nu îmi vine să cred că nu mai ești“

  Valentin Drăgănescu era un tânăr inimos, care sărea mereu în ajutorul celor care aveau nevoie. Familia este devastată de această veste: „Cumnatul meu, un om cu suflet bun, mi-ai fost ca un frate, m-ai ajutat întotdeauna la orice oră. Nu am cuvinte și nu îmi vine să cred că nu mai ești. Când o fiinţă apropiată pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Este  dureros să pierzi o fiinţă dragă.

  Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa! Nu te voi uita niciodată“, a transmis Nicoleta, cumnata lui Valentin, pe Facebook.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: