spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentAmenințări cu moartea și acte de violență, pe o stradă din Târgu...

  Amenințări cu moartea și acte de violență, pe o stradă din Târgu Jiu

  Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, de către un tânăr din comuna Urdari, despre faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu-Jiu împreună cu alți doi prieteni, ar fi fost amenințați, loviți și lipsiți de libertate de trei bărbați, a căror identitate nu o cunosc.

  „Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bănuiții i-au amenințat cu moartea pe alți trei tineri, solicitându-le să-i transporte cu autoturismul pe strada Nichita Stănescu din municipiul Târgu-Jiu.
  În acest context, tinerii s-au conformat solicitării, iar când au ajuns pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, unul dintre bănuiți i-a cerut uneia dintre persoanele vătămate să coboare din autoturism, lovind-o în zona feței.
  Ulterior, aceștia și-au continuat deplasarea până la adresa indicată, bănuiții coborând din autoturism și deplasându-se într-o direcție necunoscută.
  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică au depistat trei tineri de 17, 19 și 27 de ani, toți din municipiul Târgu-Jiu, care corespundeau semnalmentelor furnizate de persoanele vătămate.

  În urma administrării probatoriului, la data de 17 octombrie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cei doi tineri de 27 și 19 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare”, a transmis IPJ Gorj.
  În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!