spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAmenzi date pe transporturi de mărfuri

  Amenzi date pe transporturi de mărfuri

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu reprezentanți ai I.S.C.T.R., au acționat pe drumurile publice din județul Gorj, în vederea prevenirii și combaterii abaterilor de la respectarea normelor legale privind siguranța și legalitatea transportului de mărfuri generale și periculoase.

  În cadrul acțiunii desfășurate s-au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsuri complementare, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Printre cei amendați s-a aflat și un bărbat din localitatea Albeni.
  „La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat o persoană de 47 de ani, din comuna Albeni, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 67 Târgu Jiu, efectuând transport rutier de mărfuri, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că în aparatul de înregistrare a timpilor de conducere era introdusă cartela tahograf aparținând altei persoane. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9000 lei, în conformitate cu prevederile O.G. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulior privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă a conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea cartelei tahograf găsită în aparat, urmând a fi înaintată unității emitente”, transmite IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: