spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentAnimale ridicate de autorități, dintr-o gospodărie din Bălești

  Animale ridicate de autorități, dintr-o gospodărie din Bălești

  Un bărbat din Bălești a rămas fără animalele din gospodăriile, după ce, în urma unui control efectuat de autorități, s-a constatat că viețuitoarele (rațe, gâște, porci, câini, găini și o pisică) erau ținute în condiții vitrege.

  „Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au efectuat verificări la locuința unui bărbat de 60 de ani, din comuna Bălești, care deținea pe proprietatea sa mai multe animale și cărora nu le asigura un adăpost corespunzător, hrană și îngrijire medicală.
  Având în vedere că animalele se aflau într-o stare de pericol, polițiștii au emis patru ordine de plasare în adăpost pentru 20 de exemplare din specia palmipede, 13 exemplare suine, 2 exemplare canine de rasă comună, un exemplar din specia galinaceea și o felină, pentru o perioadă de 45 de zile.
  Proprietarul animalelor a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 205/2004, privind protecția animalelor”,a transmis IPJ Gorj.

  Polițiștii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor Direcţiei Judeţene de Management Integrat al Deşeurilor şi Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: