spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentAparatul Drug Test a mai depistat un consumator de substanțe interzise

  Aparatul Drug Test a mai depistat un consumator de substanțe interzise

  Poliţiştii din Târgu Jiu au identificat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, din localitate, iar în urma testării cu aparatul Drug Test a rezultat faptul că acesta ar fi sub influența substanțelor psihoactive.

  Tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

  Iar poliţiştii din Târgu Cărbunești au depistat în trafic un tânăr, de 17 ani, din comuna Logrești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pieței, din Târgu Cărbunești, al cărui permis de conducere era necorespunzător pentru a conduce autovehicule în România.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe dumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

  Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în flagrant un bărbat, de 34 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, care conducea un autoturism, pe raza orașului Turceni, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice aflându-se în perioada de suspendare a dreptului de a conduce.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: