spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBărbatul care a violat o bătrână bolnavă și imobilizată la pat, condamnat...

  Bărbatul care a violat o bătrână bolnavă și imobilizată la pat, condamnat definitiv

  Vasile Braia, bărbatul din comuna Schela, care în primăvara acestui an a violat o bătrână bolnavă și imobilizată la pat, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Craiova. „Aplică inculpatului şi pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a comunica cu victima sau cu membrii de familie ai acestuia, ori de a se apropia de aceştia, prev. de art. 66 alin. 1 lit. n Cod penal. Deduce detenţie în continuare, la zi. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei“, a stabilit Curtea de Apel Craiova. Asta înseamnă că violatorul va sta în pușcărie patru ani și patru luni, sentință stabilită de prima instanță de judecată.

  Victima are 75 de ani

  Bărbatul a băut prea mult de Sfântul Gheorghe, după care a intrat peste bătrâna care locuia singură și a violat-o. Acesta și-a recunoscut și regretat fapta. „Inculpatul Braia Vasile a pătruns, fără drept, în locuinţa persoanei vătămate, în vârstă de 75 de ani, din comuna Schela şi, profitând de faptul că este imobilizată la pat, deplasându-se doar cu însoţitor, a întreţinut prin constrângere raport sexual cu aceasta. Victima a fost examinată medico-legal şi a prezentat leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale”, au anunțat anchetatorii la momentul producerii faptei.

  Trebuie să plătească despăgubiri de 10.000 de lei

  Condamnatul este cunoscut în comuna Schela ca un om cu probleme de comportament, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice. Acesta a mai fost amendat pentru că s-a dezbrăcat pe o stradă din Bumbești Jiu. În prezent, în urma sentinței dictate de magistrați, Vasile Braia trebuie să-i plătească bătrânei violate despăgubiri de 10.000 de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: