spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăEvenimentBărbatul fulgerat în Vâlcan lucra ca paznic la Liceul Teologic

  Bărbatul fulgerat în Vâlcan lucra ca paznic la Liceul Teologic

  Bărbatul de 51 de ani din comuna Runcu, care a murit în Munții Vâlcan după ce a fost lovit de un trăsnet, lucra ca paznic la Liceul Teologic din Târgu-Jiu. Acesta se afla în timpul liber și a mers în zona montană cu animalele familiei.

  Ion Zaharia stătea la o stână alături de alți ciobani. Aceștia au observat că nu mai venea și au mers să-l caute, însă l-au găsit decedat și au anunțat apoi familia.
  „M-a sunat ginerele lui să-mi spună că a murit. M-am și speriat. Mi-a spus că l-a lovit trăsnetul. Eu stau la Târgu Jiu și am plecat împreună cu el. Ajunseseră înainte cei de la Salvamont și polițiștii de la criminalistică. Am coborât împreună. A murit pe loc. Avea hainele rupte, sfârtecate. Se vedea cum a fost lovit în cap“, a povestit Ilie Zaharia, fratele bărbatului decedat pentru Radio Infinit.

  „Era un om tânăr și serios“

  Primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, a avut numai cuvinte frumoase despre bărbatul lovit de trăsnet: „Era un om tânăr, serios. A fost cu vitele la rând în golul alpin și s-a întâmplat nenorocirea să fie lovit de un trăsnet. Păcat că era un băiat tânăr. Era avertizare de Cod Portocaliu“.

  Acesta a precizat că au murit și mai multe animale.

  „Prezenta urme clare de deces“

  Darius Bistriceanu, salvamontist, a fost cel care a găsit victima, care nu mai prezenta semne vitale: „Era căzută în masivul Vâlcan, în zona golului Alpin. Nu se mai putea face nimic pentru victimă. Prezenta urme clare de deces. Era fulgerată. Era căzută la pământ. Se afla la aproape 1.700 de metri.“

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!