spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăEvenimentA blocat traficul după ce a doborât cu maşina un stâlp

  A blocat traficul după ce a doborât cu maşina un stâlp

  Traficul în municipiul Târgu-Jiu a fost blocat, vineri dimineaţa, ore în șir, din cauza unui accident. Șoferul unui tir a pierdut controlul volanului, după ce i s-a rupt axul de la remorcă. Impactul cu un stâlp de curent a fost atât de violent, încât stâlpul a fost pur și simplu retezat, astfel că, linia de înaltă tensiune a troleelor a fost avariată și nu s-a mai putut circula. Accidentul a avut loc la ieșirea din municipiul Târgu-Jiu.

  accident-tir-stalp-1accident-tir-stalp-3

  sofer-accident-tir-stalp-5Transportul în comun a fost blocat câteva ore în Municipiul Târgu-Jiu, după ce o linie de înaltă tensiune folosită de troleibuze a fost pusă la pământ, în urma unui accident. Șoferul care a provocat daunele spune că nu avea viteză în momentul în care remorca s-a desprins de camion și a lovit un stâlp de electricitate, pe care l-a și pus la pământ. „N-am pierdut controlul volanului, pur şi simplu s-a rupt proțapul. Nu era nici un viraj sau altceva, eram pe drum drept și s-a rupt proțapul remorcii”, a declarat Mihai Vlad, şoferul camionului.

  Circulaţie întreruptă timp de trei ore

  Câteva troleibuze au fost scoase de pe traseu, iar zeci de oameni au fost nevoiți să aștepte în stații. Reprezentanții Transloc au venit la fața locului, iar pe ruta afectată, traficul a fost asigurat prin introducerea autobuzelor. „Am intervenit la prima oră în momentul în care am fost anunţaţi de accident. Linia s-a decuplat automat. Estimăm cam la trei ore întreruperea circulaţiei troleibuzelor în tot oraşul. Noi am asigurat cu autobuze circulaţia în oraş”, a declarat directorul tehnic al Transloc, Mircea Almășan. După ce echipele de intervenție au înlocuit stâlpul, circulația a fost reluată.

  accident-tir-stalp-4accident-tir-stalp-2

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: