spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCondamnare pe viață pentru criminalul din Bengești

  Condamnare pe viață pentru criminalul din Bengești

  Raimond Călin Căldăraru, din Bengești Ciocadia, care și-a înjunghiat mortal iubita și a mers cu ea, zeci de kilometri, pe bancheta mașinii, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață pentru omor calificat, sechestrare de persoane și alte infracțiuni. Curtea de Apel Craiova a stabilit sentința, care este definitivă.

  Evenimentul din vara anului 2021 a șocat o țară întreagă.

  „Condamnă inculpatul CĂLDĂRARU CĂLIN RAIMOND, la: – detenţiunea pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat cu premeditare împotriva persoanei vătămate Martin Ionela Denisa.(…) condamnă acelaşi inculpat la: – 10 (zece ani) închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod nelegal, de o persoană înarmată și care a pus în pericol viața, persoanei vătămate Martin Ionela Denisa. (…) Contopeşte pedepsele stabilite în pedeapsa cea mai grea, respectiv detenţiunea pe viaţă. (…)Obligă inculpatul să plătească părţilor civile, despăgubiri, în cuantum de câte 100.000 lei, cu titlu de daune morale, pentru fiecare”, au decis judecătorii.

  Cercetările efectuate la vremea respectivă au scos la iveală faptul că fapta a fost raportată la 112 de mai multe ori, dar oamenii legii nu au reușit să constituie filtre de la Bengești Ciocadia până la Târgu Jiu pentru a-l prinde pe criminal.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: