spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
    AcasăEvenimentCum a avut loc conflictul sângeros din centrul municipiului Târgu Jiu

    Cum a avut loc conflictul sângeros din centrul municipiului Târgu Jiu

    Ioan Romică Mutu, de 29 de ani, din Târgu Jiu, a fot la un pas să comită o crimă. Acesta l-a înjunghiat pe un alt tânăr de 30 de ani din Târgu Jiu chiar în zona centrală a orașului, în fața clubului Caractere. Procurorii au relatat filmul evenimentelor.

    Procurorii au arătat că scandalul a început în interiorul clubului: „S-a reținut că, în dimineața zilei de 23 septembrie, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla în incinta clubului «Caractere», situat în municipiul Târgu Jiu, bulevardul Constantin Brâncuși, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M., cei doi având discuții contradictorii și îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic.
    După părăsirea localului, inculpatul a scos din buzunarul pantalonilor un cuțit tip briceag, cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen și torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața, ducând și la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violență încetând urmare a intervenției ferme a unui martor“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

    Victima a fost transportată la spital și a fost băgată de urgență în operație, iar medicii au reușit să-i salveze viața.

    Agresorul este de negăsit, fiind dat în urmărire

    Ioan Romică Mutu a fugit și este de negăsit, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă: „Inculpatul M.I.R. a fugit imediat de la fața locului.
    Propunerea de arestare preventivă a inculpatului a fost întemeiată pe existența unor probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârșit infracțiunile pentru care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale menționate anterior, precum și situația că inculpatul a fugit și s-a ascuns în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală“, au mai transmis procurorul.

    Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului M.I.R. pe o durată de 30 de zile.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: