spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCine pe cine a lovit, în scandalul de la Primăria Târgu Jiu?

  Cine pe cine a lovit, în scandalul de la Primăria Târgu Jiu?

  Scandalul dintre primarul din Dănești și o angajată a Primăriei Târgu Jiu s-a transformat într-un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și amenințare. Interesant e de știut cine pe cine a lovit, pentru că, potrivit primelor informații apărute, fiecare l-ar acuza pe celălalt. 

  Potrivit unei înregistrări apărute în spațiul public, care, însă, nu arată fața celor care se ceartă, două persoane își aruncă vorbe grele. Pe filmare se aud, la un moment dat, zgomote specifice unor lovituri, cei doi se ceartă, după care o personă cheamă poliția. Primarul Mădălin Paliță susține că nu el a lovit-o pe angajata Primăriei Târgu Jiu, ci femeia l-ar fi pălmui pe el.

  “I-am atras respectuos atenția să nu se mai lege de familia mea. Dânsa este agresivă verbal, mi-a tras chiar și o palmă. Mi-a arătat și un semn obscen. A vrut să mă provoace. Eu chiar m-am dus împăciuitor. M-am dus la locul de muncă pentru că nu pot să mă duc peste dânsa acasă. Am avut o problemă în oraș și apoi m-am dus să discut cu dumneaei. Și-a dorit să mă atragă într-un scandal pe această temă. Dacă depune plângere, e liberă să depună, au fost martori care au văzut ce s-a întâmplat. Cred că dorește să candideze, dar mai sunt doi ani până la alegeri. Ieri, pe Facebook, a adus jigniri familiei mele”.

  Femeia nu a declarat nimic, public, după incident, dar în presă au apărut informații cum că ar fi spus că ea a fost cea lovită de primarul din Dănești.

  Poliția face cercetări în cauză: „La data de 6 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la sediul Primăriei Târgu Jiu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează verificări. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.” (a transmis IPJ Gorj)

  Potrivit comunicatului transmis de Primăria Târgu Jiu, activitatea instituției nu a fost perturbată: „Un incident regretabil a avut loc în această dimineață la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. O angajată a instituției a solicitat intervenția polițiștilor, fiind depusă o plângere împotriva unui cetățean cu care a avut o dispută generată de probleme personale. Menționăm că activitatea instituției nu a fost perturbată.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: