spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăEvenimentA „dispărut” bicicleta protestatară

  A „dispărut” bicicleta protestatară

  „Protest” întrerupt de politiștii locali. Bicicleta cu pancarte uitată în Piața Prefecturii a fost ridicată de oamenii legii. Posesorul vehiculului pe două roți, abandonat în centrul municipiului Târgu Jiu, este așteptat la sediul Poliției Locale pentru a-și recupera bunul.

  După două săptămâni în care a stat proptită de bordura din fața Palatului Administrativ, bicicleta „protestatară” a fost ridicată de comunitarii târgujieni. Putea oricine să facă acest lucru, însă fiind sărbătorile, nimănui nu i-a păsat. Vehiculul pe care scria „Greva foamei – Nu mai rezist!” a fost dus la sediul Poliției Locale. Biroul de Presă a anunțat: „Poliția Locală din Târgu Jiu a fost solicitată să ridice o bicicletă abandonată în Piața Prefecturii. A fost urmată procedura legală. La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului de Ordine Publică pentru a ridica bicicleta din centrul orașului. Proprietarul urmează să fie identificat, va fi înstiințat că vehiculul pe rouă roți se află la sediul instituției noastre urmând ca aceasta să fie revendicată de proprietar”.

  Bicicleta aparține unui protestatar din Fărcășești care, nemulțumit că politicienii gorjeni nu i-au rezolvat doleanțele, a gândit această formă inedită de protest.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!