spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEvenimentElectrician electrocutat la CEO

  Electrician electrocutat la CEO

  Un electrician în vârstă de 30 de ani, angajat la Complexul Energetic Oltenia (CEO) a suferit arsuri pe brațe, pe față și pe piept, după ce a a fost electrocutat.

  „În data de 9 martie, la Societatea Complexul Energetic Oltenia S A, la Unitatea Miniera de Cariera Rovinari, Sector Tismana, în jurul orelor 09:40, în timpul efectuării unei intervenții la un tablou electric de 6kv, aferent unui echipament de muncă CBS din circuitul tehnologic la excavatorului 1400-02, s-a produs arc electric.
  Arcul electric produs l-a ars pe electricianul prezent la fața locului pe ambele brațe, pe față și pe piept“, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

  Bărbatul este angajat la CEO din iulie 2022. „Victima fost transportă la Spitalul de Urgență Tg-Jiu, ulterior a fost transportata la un spital din București.
  Evenimentul a fost comunicat instituției noastre, iar potrivit prevederilor legale evenimentul va fi cercetat de către o comisie nominalizata de angajator și avizată de către ITM Gorj“, au mai spus reprezentanții ITM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: