spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăEvenimentFamilia Luizei, fata dispărută la Caracal, testată cu detectorul de minciuni, la...

  Familia Luizei, fata dispărută la Caracal, testată cu detectorul de minciuni, la Tg-Jiu

  Criminalul de la Caracal și-a recunoscut faptele și a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Gheorghe Dincă a dat în detaliu amănuntele despre modul în care a comis cele două crime.

  Prima dintre victime, Luiza, a dispărut acum patru luni, în luna aprilie. Familia acesteia a fost adusă la Tg-Jiu, pe parcursul anchetei, pentru testul cu detectorul de minciuni. Anchetatorii voiau să fie siguri că familia nu ascunde nimic, că nu au luat legătura cu fata și că nu au nimic de ascuns.

  ”Ne-au dus la Tg-Jiu să facem detectorul de minciuni. M-au întrebat dacă nu cumva am primit vreun mesaj de la fată și l-am șters. În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a declarat mama Luizei.

  La aflarea veștii că fiica s-a este moartă, femeia a suferit un șoc și a fost transportată la spital.

  Femeia venise cu o zi înainte la casa groazei și a aprins o lumânare pentru Alexandra și spera că fiica ei să fie încă în viață. Un echipaj SMURD a încercat să îi ofere femeii îngrijiri pentru a preveni un posibil șoc, dar femeia a fugit. Cei de la SMURD au fugit după ea și au convins-o că trebuie să meargă la spital.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: