spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEvenimentFost polițist local, condamnat la închisoare cu suspendare pentru furturi

  Fost polițist local, condamnat la închisoare cu suspendare pentru furturi

  Un fost polițist local din Târgu Jiu a fost condamnat miercuri, 18 noiembrie, de către Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de închisoare cu suspendare pentru comiterea mai multor furturi.

  Dragos Medeleanu a primit o pedeapsă de un an și cinci luni de închisoare: „Contopește pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 9 luni închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, rezultând în final pedeapsa de 1 an și 5 luni închisoare. În baza art. 72 Cod penal raportat la art. 404 alin. 4 Cod pr. pen., constată că inculpatul a fost reținut în cauză pentru o perioadă de 24 de ore prin ordonan?a din data de 19.03.2020. În baza art. 91 Cod penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an și 5 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei“, se arată în sentința instanței de judecată. A

  Acesta trebuie să efectueze și muncă în folosul comunității la Edilitara sau Transloc.

  A furat și un telefon mobil

  La începutul acestui an, Constantin Dragoș Medeleanu, fost polițist local, care s-a pensionat anul trecut pe caz de boală, a fost prins de o patrulă de ordine și siguranță publică în timp ce fura dintr-un autoturism parcat în cartierul Grivița. Potrivit polițiștilor, acesta a sustras un pachet de țigări. Imediat, oamenii legii l-au prins pe fostul polițist local, care s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Înainte de comiterea faptei, fostul polițist local mai încercase să deschidă și alte autoturisme din cartierul Debarcader și era urmărit de oamenii legii.

  Constantin Dragoș Medeleanu a ieșit la pensie pe caz de boală, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Colegii acestuia au spus că acesta suferea mult după ce s-a despărțit de soția sa. Acesta nu ar fi urmat nici tratamentul medicamentos care i-a fost prescris, iar problemele de sănătate s-au agravat, fiind declarat inapt pentru a-și desfășura activitatea ca polițist local.

  În total, fostul polițist local a comis cinci furturi de diferite obiecte, printre care și un telefon mobil.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: