spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentGorj: Aproape 200 de evenimente înregistrate în patru zile

  Gorj: Aproape 200 de evenimente înregistrate în patru zile

  În perioada 29 aprilie- 2 mai, peste 630 de polițiști gorjeni au fost prezenți la datorie și au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în zonele unde au fost preconizate aglomerări de persoane, cât și în ceea ce privește circulația pe drumurile publice.

  În această perioadă, polițiștii au intervenit la 194 de evenimente, dintre care 137 au fost sesizate prin apelul unic de urgență 112. În cele patru zile, au fost constatate în flagrant delict 18 infracțiuni, în domeniul circulației rutiere.
  „Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat peste 560 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 235.000 lei, iar dintre acestea, 370 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 174.000 de lei, au fost aplicate în domeniul circulației rutiere. Totodată, 44 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate bicicliștilor, căruțașilor și pietonilor, pentru neregulile constatate.
  Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 79 de permise de conducere, 62 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză. De asemenea, în urma neregulilor constatate, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Gorj.
  De precizat este faptul că în perioada 29 aprilie-1 mai a.c., nu au fost înregistrate evenimente grave.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!