spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentGorjean condamnat cu suspendare pentru tentativă de omor

  Gorjean condamnat cu suspendare pentru tentativă de omor

   

  Un gorjean a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor, după ce și-a recunoscut faptele și a fost judecat conform procedurii simplificate. Gogu Titu, zis Daniel, este obligat să muncească în folosul comunității o perioadă de șase luni. „Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 ani și 11 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1 lună, reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsă, rezultând astfel o pedeapsă de 3 ani închisoare şi 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a), b) și h) C.pen. În baza art. 65 alin.1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie constând în interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) și h) C.pen.. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. 1 C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Gorj la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. 2 lit. a) C. pen. impune condamnatului să execute următoarea obligaţie: să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională. În baza art. 93 alin. 3 C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii cadrul Primăriei Bumbești Jiu, Jud. Gorj sau în cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bumbești Jiu, jud. Gorj, pe o perioadă de 120 de zile“, a stabilit instanța de judecată a Tribunalului Gorj.

   

  Și-a înjunghiat de mai multe ori rivalul

   

  Potrivit procurorilor, acesta și-a înjunghiat de mai multe ori un rival cu scopul de a-l ucide.

  „Conform probatoriului administrat până în prezent s-a reţinut că la data de 21.03.2021, pe raza localităţii Bumbeşti Jiu, sat Lăzăreşti, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în cadrul căruia inculpatul G.T. a a aplicat persoanei vătămate C.C., mai multe lovituri de cuţit în zona abdomenului, cu intenţia de a-l ucide, producându-i leziuni ce necesită circa 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în pericol viaţa“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Conform poliţiştilor, conflictul a avut loc  între două familii din localitate, care se află în relaţie de rudenie, cu ocazia cumpărării unui imobil. Trei bărbaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra altor doi bărbaţi, care au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: